Šport > Olimpijske igre
32720 ogledov

Francijo še pred tekmo s Slovenijo poslal v finale

košarkarska reprezentanca Anže Malovrh/STA
Tako ga sovraži, da ...

Ameriški športni kolumnist, komentator in televizijska osebnost Skip Bayless je že nekaj časa eden največjih kritikov Luke Dončića. Karkoli slovenski zvezdnik naredi ni dovolj dobro, ob redkih neuspehih pa je Bayless s svojimi komentarji vselej v 'prvih bojnih linijah'. Na ameriški način si je namreč 'slavo' ustvaril s precej kontraverznimi izjavami in mnenji, pred Dončićem je sicer njegovo glavno tarčo predstavljal LeBron James. 

Bayless je sicer po polfinalni zmagi ZDA proti Avstraliji v polfinalu že čivknil, da naj čimprej pride dvoboj s Francijo, da se ji ameriški reprezentantje maščujejo za poraz na prvi tekmi skupinskega dela. 

Dejstvo, da je gladko preskočil Slovenijo, je mnoge dodatno prepričalo, da 'sovraži' prvega slovenskega zvezdnika. "Dejstvo, da ne maraš Luko, je povzročilo, da si želiš zmage Francije nad Slovenijo, ker bi slednja lahko šla do konca. Ker te poznam, bi bil sovražen tudi, če bi Sloveniji uspelo igrati za zlato in bi izgubila. Ti si najslabši športni navijač vseh časov," je mnenje številnih ljubiteljev košarke izrazil eden izmed njih. Precej podobnih je bilo še nekaj odgovorov.

 

Komentarjev 2
  • Manuel_Livingston 15:23 05.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • sam1 13:28 05.avgust 2021.

    Isti kot Janša,ko je čestital Dumpu za zmago.....

Sorodne novice