Šport > Olimpijske igre
35253 ogledov

Gogi je tako slavil ob potezi brata

Zoran Dragić Profimedia
Goran Dragić je pozabil na klubsko prihodnost.

Medtem ko se je vse bolj govorilo o možni selitvi Gorana Dragića iz Miamija k Torontu, se kapetan slovenske reprezentance iz leta 2017, ki je osvojila evropski naslov, s svojo klubsko prihodnostjo ni pretirano ubadal. Povsem se je posvetil četrtfinalni tekmi olimpijskega turnirja, kjer je Slovenija za preboj v četrtfinale premagala Nemčijo.

Slednja se je solidno upirala do zaključka tretje četrtine, nato pa so Slovenci povsem zagospodarili na parketu. Luka Dončić je lahko na klop tako sedel že štiri minute pred koncem, piko na i k zmagi pa je postavil tokrat izjemni Zoran Dragić. Ta je iz igre zadel 11 od 13 metov, skupno pa dosegel 27 točk. 

Košarkar, ki se mu je zlato v Istanbulu izmaknilo zaradi poškodbe, je zabil tudi zadnji žebelj v nemško krsto, kar je pokazal tudi z gesto na parketu. Zamahnil je z rokama, ju prekrižal in označil konec. Potezo brata je pred televizorjem pozdravil tudi Gogi.

Komentarjev 1
  • Stacy_Ryan 15:42 03.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice