Šport > Košarka
279371 ogledov

"Slovenci so goljufi. Sram bi me bilo zmagovati na takšen način."

Mike Tobey Luka Dončić Tokio 2020 Anže Malovrh/STA
Ne morejo se sprijazniti.

Marsikateri španski navijač se ne more sprijazniti s porazom svetovnih prvakov proti Sloveniji, ki je košarkarjem s Pirenejskega polotoka v četrtfinalu prinesel dvoboj s favoriziranimi Američani, izbrance Aleksandra Sekulića pa čaka preizkušnja proti Nemčiji. Marsikateri Španec je na twitterju tako izrazil nejevoljo nad slovensko naturalizacijo Američana Mika Tobeyja. Miha je sicer zablestel v ključnih trenutkih dvoboja s Španci, skupno pa je na omenjeni tekmi zbral 16 točk in 14 skokov.

košarkarska reprezentanca Odzivi Šport Tako so reagirali španski mediji Aleksander Sekulić Odzivi Šport "Prvi svetovni prvaki, ki so 40 minut igrali cono"

"Preprosto gre za sramoto, da Fiba dovoljuje ekspresno naturalizacijo. Mike Tobey nima nobenih povezav s Slovenijo in pred nekaj meseci jo ne bi znal najti na zemljevidu. Če bi bil Slovenec, bi me bilo sram zmagovati na takšen način. Ali Luka Dončić potrebuje to, da lahko zmaga s svojo državo?" se je po tekmi oglasil eden od navijačev rdeče furije.

luka dončić Sijajna gesta Šport Kakšen car! Dončić z dragimi darili razveselil soigralce luka dončić Iščejo rešitev Šport Nemce preganja misel na Dončića: "On ni s tega planeta"

Komentarjev 30
  • dusko89 18:07 04.avgust 2021.

    Neumnost. Torej tudi Dončič in še kdo ne sme igrati ker jena ič, res ste omejeni!

  • dusko89 17:54 04.avgust 2021.

    Španci so res neumni. Kaj pa črnci v ZDA so tudi avtohtoni, da se ne menimo o špancih, osvajanju sveta mešanju rase, dolgotrajni naturalizaciji. Mi imamo le enega nekateri skoraj vse.

  • domen7 08:38 03.avgust 2021.

    Kaksna dvolicnost. Njihova Real in Barcelona ze leta pokupujeta vse kar je vrednega v Evropi in izven. Ob tem da kluba ne placujeta davkov.