Šport > Olimpijske igre
29536 ogledov

Luka razkril, s kom se želi fotografirati

Luka Dončić Slovenija Japonska Tokio 2020 Anže Malovrh/STA
Slovenski košarkarski as še ni dobil prave priložnosti.

Moštveni kolegi Luke Dončića so se v šali pritožili, da morajo znova in znova čakati nanj, saj ga v olimpijski vasi redno ustavljajo in prosijo za fotografiranje z njim. Član NBA ekipe Dallas Mavericks zagotovo sodi med največje zvezdnike na tokratnih olimpijskih igrah, status, ki ga pred njim ni dosegel še noben slovenski športnik.

Luka Dončić Zvezdnik Šport Luka takole nima miru v olimpijski vasi

"Ne, ne traja dve uri," se je ob vprašanju na pozornost, ki jo vzbuja v olimpijskem naselju, odzval Dončić, nato pa odgovoril tudi na to, ali ima tudi sam željo, da bi se s kom fotografiral. "Z Đokovićem," ni veliko razmišljal Ljubljančan, ki je na twitterju tudi spraševal, kako bi si lahko v živo ogledal teniško polfinale. Med četverico najboljših se je sicer prebil tudi Novak Đoković.

Dončić je sicer prvi igralec košarkarskega olimpijskega turnirja. Na dveh tekmah je v povprečju zbral po 36,5 točke, devet skokov in 6 podaj. 

Na slovenski nacionalni televiziji so za mnenje o Luki sicer vprašali tudi Đokovića. Ta je med drugim Slovenca uvrstil med pet najboljših košarkarjev na svetu ter obžaloval, da se zaradi napornega urnika z njim še ni uspel srečati.

 
Komentarjev 1
  • Charles_Segura 14:05 30.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦