Poglejte, kaj je Indira Ekić naredila s svojimi lasmi

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Vam je všeč?
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija in komentatorka oddaje Od težaka do junaka, Indira Ekić, se je odločila za veliko spremembo. Svoje čudovite dolge svetle lase si je namreč pobarvala na roza, kar je zadnja leta zelo v trendu.

Ob fotografiji je Indira, ki je v šovu priznala, da jo je fant zaradi odvečnih kilogramov zapustil, za vse svoje sledilke objavila še spodbudno misel. "Obstaja stvar, ki ji ni kos? Bila je strta. Bila je poražena. Občutila je bolečino, ki je večina ne bi mogla prenesti. Vsako leto strahu pogleda v oči. Vedno najde način, kako se spet pobrati. Je nezlomljiva, je bojevnica. Ti si ona.“

Magazin Razkrivamo podrobnosti: Tako Indiro razvaja fant

Indira je sedaj srečno zaljubljena, in sicer v fitnes trenerja Matica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • dd
    11:33 12. April 2018.

    Tak stil je za šolarke, ne pa za odraslo žensko.

  • 20:37 11. April 2018.

    Kolk ste dolgočasni. Če nimate kej pisat boljš da ne. Lahko se pa preimenujete v čefurske novice.

  • 20:13 11. April 2018.

    Ful me zanima....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.