Poglejte, kaj se je zgodilo v Zagrebu

aquaman aquaman aquaman aquaman
S svetlobno projekcijo na fontanah je Zagreb spektakulatno najavil premiero DC junaka Aquamana, ki že pred uradnim začetkom predvajanja v kinih po svetu podira rekorde.
Oglej si celoten članek

Na dan, ko Aquaman zavzema kino dvorane na Hrvaškem in v Sloveniji, so se zagrebške fontane prvič obarvale s spektakularno projekcijo in vizualom filma, ki ga vsi oboževalci filmskih superjunakov, DC sveta in Jasona Momoe že težko pričakujejo.

Aquaman je še pred uradnim začetkom predvajanja po svetu uspel postati eden najuspešnejših kino hitov vseh časov, saj je samo na Kitajskem le v nekaj dneh prikazovanja v kino blagajne prinesel neverjetnih 93 milijonov dolarjev. Film bo definitivno postal hit leta 2018, ne glede na to, da velika platna zavzema ob koncu leta, sosednji Zagreb pa je edino mesto na svetu, ki je na tako edinstven način zaznamoval štart predvajanja.

Največji superjunaški spektakel letošnjega leta AQUAMAN si od danes že lahko ogledate v kinih po Sloveniji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.