Magazin > Film & Glasba & TV
1296 ogledov

Poglejte, kaj se je zgodilo v Zagrebu

aquaman
1/4
S svetlobno projekcijo na fontanah je Zagreb spektakulatno najavil premiero DC junaka Aquamana, ki že pred uradnim začetkom predvajanja v kinih po svetu podira rekorde.

Na dan, ko Aquaman zavzema kino dvorane na Hrvaškem in v Sloveniji, so se zagrebške fontane prvič obarvale s spektakularno projekcijo in vizualom filma, ki ga vsi oboževalci filmskih superjunakov, DC sveta in Jasona Momoe že težko pričakujejo.

Aquaman je še pred uradnim začetkom predvajanja po svetu uspel postati eden najuspešnejših kino hitov vseh časov, saj je samo na Kitajskem le v nekaj dneh prikazovanja v kino blagajne prinesel neverjetnih 93 milijonov dolarjev. Film bo definitivno postal hit leta 2018, ne glede na to, da velika platna zavzema ob koncu leta, sosednji Zagreb pa je edino mesto na svetu, ki je na tako edinstven način zaznamoval štart predvajanja.

Največji superjunaški spektakel letošnjega leta AQUAMAN si od danes že lahko ogledate v kinih po Sloveniji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.