Poglejte, s kom se je Beckham namakal v masažnem bazenu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na Instagramovem profilu igralke Courtney Cox, ki mu sledi več kot pet in pol milijona ljudi, je pristal videoposnetek, ki je dvignil mnogo prahu. Victoria Beckham se je že oglasila.
Oglej si celoten članek

Na videoposnetku je zvezdnica iz serije Prijatelji, ki se v masažnem bazenu namaka v družbi nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama. Ki je, kot razkriva posnetek naslovljen s stavkom "preveč sva vroča za ta masažni bazen" zelo užival. Posnetek si je ogledalo več kot tri milijone ljudi.

Magazin Beckham po sporu s svojo drago jokal v avtu

Veliko med njimi je bilo presenečenih in se je spraševalo »kaj se dogaja«? Kar so zapisali tudi v komentarjih, v katere se je vmešala tudi žena Davida Beckhama, Victoria. 

Na sodišču Beckham priznal krivdo

Čeprav bi mnogi pomislili, da se bo vznemirila, ni bilo tako. "Komaj čakam. Pošiljam vam poljubčke," je napisala pod fotografijo in dala vsem vedeti, da David ni v novem romantičnem razmerju, ampak, da gre za snemanje nove epizode serije "moderna družina".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.