Magazin
2626 ogledov

Poglejte, s kom se je Beckham namakal v masažnem bazenu

Instagram
Na Instagramovem profilu igralke Courtney Cox, ki mu sledi več kot pet in pol milijona ljudi, je pristal videoposnetek, ki je dvignil mnogo prahu. Victoria Beckham se je že oglasila.

Na videoposnetku je zvezdnica iz serije Prijatelji, ki se v masažnem bazenu namaka v družbi nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama. Ki je, kot razkriva posnetek naslovljen s stavkom "preveč sva vroča za ta masažni bazen" zelo užival. Posnetek si je ogledalo več kot tri milijone ljudi.

brooklyn beckham Magazin Beckham po sporu s svojo drago jokal v avtu

Veliko med njimi je bilo presenečenih in se je spraševalo »kaj se dogaja«? Kar so zapisali tudi v komentarjih, v katere se je vmešala tudi žena Davida Beckhama, Victoria. 

David Beckham sodišče Na sodišču Šport Beckham priznal krivdo

Čeprav bi mnogi pomislili, da se bo vznemirila, ni bilo tako. "Komaj čakam. Pošiljam vam poljubčke," je napisala pod fotografijo in dala vsem vedeti, da David ni v novem romantičnem razmerju, ampak, da gre za snemanje nove epizode serije "moderna družina".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too hot in the hot tub! #modernfamily

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.