Pogreb: Medtem ko mož žaluje, Severina žura na polno

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ona uživa, mož in njegova družina pa žalujejo za družinskim članom …
Oglej si celoten članek

Severina, ki je od svojega moža Igorja Kojića ločena že tri mesece, čeprav sta uradno še vedno poročena, trenutno uživa v rodnem Splitu, kjer je tudi koncentrirala, medtem ko je družina njenega soproga zavita v črnino. Za posledicami koronavirusa je namreč umrl stric Igorjevega očeta, Rajko Kojić, s katerim si je bila družina zelo blizu. Bil je tudi gost na njuni poroki v Beogradu, poroča 24 Sata.

Ravno v nedeljo, ko so bili Kojići na pogrebu, pa je Severina na družbenih omrežjih objavljala, kako se s prijateljicami zabava po Splitu in ob eni izmed fotografij zapisala: "Seks v mestu po Splitsko."

A Severina verjetno sploh ni vedela za smrt v družini Kojić. "Ne verjamem, da Severina ve, da je stric Rajko umrl. Z Igorjem sta narazen že več kot tri mesece. Ne vem, ali sta se razšla," pa je pevki v bran stopila Rajkova soproga Dragana, kot piše 24 Sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.