Pokojni Brendi bi pokal od ponosa

Dejan Vunjak, ki je v zadnjem obdobju nanizal kar nekaj svojih uspešnic, ki so na spletnem portalu Youtube dosegle rekordne številke na slovenskem glasbenem prostoru se je po 5 letih spet odločil, da je čas, da naredi novo priredbo Brendijeve skladbe.
Oglej si celoten članek

Odločil se je za pesem, ki je stara že 16 let in nosi naslov Jutri bom k tebi odšel. Mladi energičen pevec pravi, da pesem nosi zanj eno izmed lepših sporočil, ki jih je v življenju slišal in prav za to se je odločil za to pesem. Kot pravi si želi, da se ob tej pesmi ljudje zaljubljajo, poročajo, veselijo prvega naraščaja, obujajo spomine,... 

Dejan pa je na projekt še posebej ponosen saj je videospot nastal v celoti v krogu njegove družine in produkcijske hiše Mandarina. Tako je prvič v življenju sodeloval s svojo sestro Tino Zavrl, ki je prevzela režijo in produkcijo njegovega novega videospota. Pravi, da je bilo s Tino odlično sodelovati in da je bil zelo sproščen na snemanju samega videospota. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.