Magazin > Film & Glasba & TV
3969 ogledov

Pokojni Brendi bi pokal od ponosa

dejan vunjak
Dejan Vunjak, ki je v zadnjem obdobju nanizal kar nekaj svojih uspešnic, ki so na spletnem portalu Youtube dosegle rekordne številke na slovenskem glasbenem prostoru se je po 5 letih spet odločil, da je čas, da naredi novo priredbo Brendijeve skladbe.

Odločil se je za pesem, ki je stara že 16 let in nosi naslov Jutri bom k tebi odšel. Mladi energičen pevec pravi, da pesem nosi zanj eno izmed lepših sporočil, ki jih je v življenju slišal in prav za to se je odločil za to pesem. Kot pravi si želi, da se ob tej pesmi ljudje zaljubljajo, poročajo, veselijo prvega naraščaja, obujajo spomine,... 

Dejan pa je na projekt še posebej ponosen saj je videospot nastal v celoti v krogu njegove družine in produkcijske hiše Mandarina. Tako je prvič v življenju sodeloval s svojo sestro Tino Zavrl, ki je prevzela režijo in produkcijo njegovega novega videospota. Pravi, da je bilo s Tino odlično sodelovati in da je bil zelo sproščen na snemanju samega videospota. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.