Pokojni Franc Planinšek dobil prav posebno darilo

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Tako se mu je poklonil znani Slovenec.
Oglej si celoten članek

Resničnostni zvezdnik, umetnik in glasbenik Miha Kavčič, ki ga je pred leti Slovenija spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek, že nekaj let živi in ustvarja v Londonu, te dni pa je izdal skladbo, s katero se je poklonil legendarnemu lepotnemu kirurgu Francu Planinšku, ki je po dolgotrajni bolezni umrl leta 2020.

Foto: POP TV Miha Kavčič

Prejšnji teden je Miha svetu predstavil svojo novo skladbo Franc in ob tem na Facebooku zapisal: "Dragi Franc Planinšek, hvala, ker si bil tako izjemen." Miha je Franca spoznal, ko mu je bilo rosnih 16. let, takrat je na lepotni poseg spremljal svojega takratnega partnerja. Kasneje sta zahajala v isti fitnes center, ko pa si je ob nesreči poškodoval glavo, mu je Franc pomagal z uporabnimi nasveti, kako rano oskrbeti, da bodo posledice nesreče čim manj vidne, nam je zaupal Miha. 

"Pesem je moja interpretacija Franca Planinška. Besedilo sva s soavtorjem napisala na zabaven, igriv način in črpala navdih v njegovih intervjujih, fotografijah. Vsak, ki je Franca osebno poznal ali pa z njim preživel samo nekaj minut, lahko potrdi, da je bil izjemno markanten in poseben človek. Izredno inteligenten, moder pa tudi muhast in težaven. S to pesmijo bi se rad zahvalil Francu za njegovo delo in pečat, ki ga je pustil na slovenski sceni," pravi glasbenik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:05 27. September 2022.

    še en baričević, mislim ta kirurg, ki se je očitno ukvarjal tudi s takimi perverznjaki ... toplovodarska elita, ki ne …

  • 10:14 27. September 2022.

    Le kaj mu je lepotnega naredil.. da je dobil posthumno obdaritev

  • 09:10 27. September 2022.

    kakšen video, bljak, a so to kakšni satanisti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.