Magazin > VIP
6155 ogledov

Pokojni Franc Planinšek dobil prav posebno darilo

Franci Planinšek Mediaspeed
Tako se mu je poklonil znani Slovenec.

Resničnostni zvezdnik, umetnik in glasbenik Miha Kavčič, ki ga je pred leti Slovenija spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek, že nekaj let živi in ustvarja v Londonu, te dni pa je izdal skladbo, s katero se je poklonil legendarnemu lepotnemu kirurgu Francu Planinšku, ki je po dolgotrajni bolezni umrl leta 2020.

Miha Kavčič | Avtor: POP TV POP TV

Prejšnji teden je Miha svetu predstavil svojo novo skladbo Franc in ob tem na Facebooku zapisal: "Dragi Franc Planinšek, hvala, ker si bil tako izjemen." Miha je Franca spoznal, ko mu je bilo rosnih 16. let, takrat je na lepotni poseg spremljal svojega takratnega partnerja. Kasneje sta zahajala v isti fitnes center, ko pa si je ob nesreči poškodoval glavo, mu je Franc pomagal z uporabnimi nasveti, kako rano oskrbeti, da bodo posledice nesreče čim manj vidne, nam je zaupal Miha. 

"Pesem je moja interpretacija Franca Planinška. Besedilo sva s soavtorjem napisala na zabaven, igriv način in črpala navdih v njegovih intervjujih, fotografijah. Vsak, ki je Franca osebno poznal ali pa z njim preživel samo nekaj minut, lahko potrdi, da je bil izjemno markanten in poseben človek. Izredno inteligenten, moder pa tudi muhast in težaven. S to pesmijo bi se rad zahvalil Francu za njegovo delo in pečat, ki ga je pustil na slovenski sceni," pravi glasbenik. 

Komentarjev 4
  • lojs 15:05 27.september 2022.

    še en baričević, mislim ta kirurg, ki se je očitno ukvarjal tudi s takimi perverznjaki ... toplovodarska elita, ki ne ve več kam bi ga še vtaknila, iz samega razvratnega dolgčasa pa ne vedo kaj bi si še prišili al ...prikaži več pa odrezal ... pacienti

  • kapibara1 10:14 27.september 2022.

    Le kaj mu je lepotnega naredil.. da je dobil posthumno obdaritev

  • lojs 09:10 27.september 2022.

    kakšen video, bljak, a so to kakšni satanisti

Sorodne novice