Magazin > VIP
46037 ogledov

Tako uspešen je danes sin pokojnega Franca Planinška

Franci Planinšek Mediaspeed
Minilo je leto in pol od smrti očeta.

Naš pokojni zdravnik, vrhunski lepotni kirurg in profesor Franc Planinšek, ki je po dolgotrajni bolezni umrl leta 2020, bi bil danes zagotovo močno ponosen na svojega sina Jakoba. Tako kot pri njegovih starših, je tudi Jakobova profesionalna pot usmerjena v uporabno umetnost. Njegova mama, modna oblikovalka Urška Draž, je za zurnal24.si namreč povedala, da Jakob na Dunaju študira arhitekturo. 

"Od 220 prijavljenih so jih sprejeli le 25. Sam se je prijavil in nam povedal šele, ko je uspešno opravil sprejemne izpite. Trenutno je v drugem letniku," je povedala Urška in razkrila tudi, kako se Jakob spopada z izgubo očeta: "Žalovanje je proces, še vedno pridejo valovi. Zelo mu je pomagalo, da sta se lepo poslovila. Jakob ga je zadnje leto pred smrtjo obiskoval prav vsak dan." 

teden mode fashion week Franci Planinšek | Avtor: Arhiv Fashion Week Arhiv Fashion Week

Komentarjev 4
  • Avatar Olliomella
    Olliomella 23:38 05.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Zala
    Zala 23:21 05.februar 2022.

    Fantu srečno pri študiju.

  • robert73 18:45 05.februar 2022.

    Ta veliki "umetnik" je iz sebe naredil brezzobo mevžo, in se je vdinjal na vsaki pasji procesiji, zalo priročen za rumeni tisk, neroden pa za UKC, kjer je izgubil službo - sin išče podobne bližnjicei, da se takole naivno objavlja, ...prikaži več, ko še čez plenice ni pogledal.