Magazin > VIP
690 ogledov

"Čim hočeš nekaj več, si trn v peti"

teden mode fashion week Franci Planinšek Arhiv Fashion Week
"Kaj naredijo rumeni piščanci piščancu rjave barve? Skljuvajo ga,“ je o odnosih v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana povedal odpuščeni Franci Planinšek.

Kot smo poročali, je klinični center po 25 letih odpustil estetskega kirurga Francija Planinška, ker je v operacijsko sobo pripeljal sina. Planinšek je za Playboy povedal, da pravilnik, ki bi določal, kdo sme in kdo ne sme med operacijo v operacijsko sobo, ne obstaja. Poleg tega je poudaril, da je šlo za dve operaciji na prstu in da sta se oba pacienta s sinovo prisotnostjo strinjala.

Planinšek meni, da je bil to le izgovor, da so ga lahko odpustili. Razložil je, da so se težave v odnosih na kliničnem centru začele že več kot pred desetimi leti. "Hudo je, če ste že malenkost drugačni, če izstopate, če hočete peljati drugačno pot ... Kaj naredijo rumeni piščanci piščancu rjave barve? Skljuvajo ga. Nič posebnega nisem, slovim pa po tem, da sem natančen in ob nenatančnosti težak, do neracionalnosti pa piker in zajedljiv. Ne trdim, da to nisem, ampak težak sem zato, ker zahtevam, da so stvari izvedene natančno," je povedal Planinšek in dodal, da je na kliniki uvedel veliko novih tehnik in izboljšav. "Klinični center si želi pohlevnih, ponižnih in enakih ljudi. Oficirski sistem. Čim hočeš nekaj več, nekaj boljše, si takoj trn v peti, najpogosteje kolegom.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.