Polesova Nika Veger je v kopalkah za pohrustat!

Foto: Beautyfull blog Nika Veger Foto: Beautyfull blog Nika Veger Foto: Beautyfull blog Nika Veger Foto: Beautyfull blog Nika Veger Foto: Beautyfull blog Nika Veger
Uau, kapo dol za tako postavo.
Oglej si celoten članek

Strokovnjakinja za nego in ličenje ter blogerka Nika Veger je na svojem blogu Beautyfull blog objavila serijo fotografij kopalk slovenskih proizvajalcev, v vlogi modela pa se je znašla kar sama in vlogo odlično opravila!

Magazin Uff, kakšno noro zabavo je žena pripravila Petru Polesu!

Nika je svoja zavidljivo postavo pokazala v različnih modelih kopalk, dvodelno in enodelnih, ter pokazala svoje dolge noge, izklesan trebušček in lepo zaobljeno zadnjico. Pohvalno in zavidljivo za mamico dveh deklic, ki se približuje štiridesetim. Dih jemajoče fotografije pa je posnela kar njena hči Amalija, in sicer med letošnjimi družinskimi počitnicami v Mehiki.

Foto: Beautyfull blog Nika Veger

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:14 14. Maj 2019.

    Ampak res čisto nič zanimiva,naj jo kar on hrusta,pa to...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.