Magazin > VIP
26485 ogledov

Uff, kakšno noro zabavo je žena pripravila Petru Polesu!

Peter Poles
1/4
Marko Delbello Ocepek
Na ljubezen teh dveh znanih Slovencev smo vsi ljubosumni, a jima iz srca privoščimo!

Že od nekdaj nam je všeč vez med Petrom Polesom in njegovo Niko Veger. Tako pa je Nika svojega življenjskega sopotnika presenetila za štirideseti rojstni dan!

Nika je Petru pripravila ultimativno moško zabavo s presenečenji, ki so sezuli že nas, kaj šele njega.
Peter je svojo štiridesetko sicer že proslavil na družinskih počitnicah, a presenečenjem še kar ni videti konca.

Nika mu je namreč pripravila sanjsko zabavo in o njej pisala tudi na svojem blogu, kjer z bralkami večinoma sicer deli lepotne nasvete. Med številnimi elementi presenečena, za katere je poskrbela, nam je najbolj všeč rojstnodnevni album. In sicer je goste prosila, naj na zabavo prinesejo fotografijo, ki jo bodo vložili v skupni album in zraven kaj pripisali. Si lahko predstavljate, kako ganjen je bil Pero naslednji dan, ko je pregledoval vse te spomine in sporočila, ki mu bodo nasmeh na obraz narisale, kadarkoli do odprl to unikatno darilo. Nika pa je do potankosti načrtovala tudi prostor, okrasitev, hrano, pijačo, glasbo in celo fotografa. Več, o tej sanjski zabavi si lahko preberete na njenem blogu.

In koliko je zapravila za tako domiselni žur? "Tega nisem računala, verjetno toliko kot stane ena zabava v Ljubljani. Sicer pa kaj takega prirediš le vsakih deset let," pravi Nika, ki Petru ni kupila rojstnodnevnega darila, pač pa mu je dala očistiti njegov klarinet. 

Komentarjev 1
  • Žvižgač 20:50 04.april 2018.

    Iskrene čestitke res srčnemu človeku, ki mu privoščim tudi super ženo, ki zna ceniti ljubezen. Vso srečo obema.

Sorodne novice