Magazin > VIP
1015 ogledov

Morali zapreti gostilno Petra Polesa

Peter Poles mediaspeed
Gostilne Petra Polesa ne bo več. Zaupal nam je, zakaj.

Po tem, ko je portal slovenskenovice.si poročal o tem, da naj bi gostilno Katrca v Rožni dolini prenavljali, smo Petra Polesa poklicali in vprašali, kaj se dogaja.

Peter je namreč leta 2015 skupaj s prijateljema Piko Justinek in Petrom Brumićem najel legendarno gostilno, ki jo je trio nato poimenoval Hiša piva in kulinarike. Slovenske novice so objavile fotografijo, na katerih se vidi, da na vratih visi obvestilo, ki goste obvešča, da bo gostilna nekaj časa zaprta zaradi prenove.

"Z najemodajalcem lokala nismo našli skupnega jezika. Katrca ostaja, samo mi ne bomo več del te zgodbe. Jaz sicer pri tem nimam veliko, moja partnerja sta tista, ki sta lokal dejansko vodila. Jaz sem bil bolj nekakšen PR, širil sem dober glas in dodal malo svojega znanja o pivu, o točenju piva in podobno …" je Peter povedal za Žurnal24.

Dodaja, da so bili s poslom sicer zelo zadovoljni, a da se žal nikakor niso mogli dogovoriti z najemodajalcem, kako nadaljevati. "Če prav vem, je že našel nove najemnike, a tudi s temi ni našel skupnega jezika. Mislim, da ima napačno predstavo, kako voditi tak posel, kaj pa vem."

Komentarjev 1
  • ninika4u 17:04 17.maj 2017.

    To pa je tako, če imaš opravka s crazy family Župevc. :-) :-)