Magazin > VIP
608 ogledov

Peter Poles stopil v bran POP TV

Viktorji, Peter Poles, Nika Veger Saša Despot
Tako je POP TV branil voditelj oddaje Zvezde plešejo. Gledalci oddaje namreč menijo, da je pri izločitvi Jerneja Tozona šlo za kuhinjo.

Pred tednom dni se je na Facebooku in Twitterju vsul plaz komentarjev gledalcev oddaje Zvezde plešejo, češ da je pri izločitvi Jerneja Tozona šlo za kuhinjo. Jernej se namreč v času prvomajskih počitnic odpravljal na križarjenje s skupino Čuki. Eden od mnogih tvitov se je glasil: "Domov odhajata, ker je zrežirano, saj gre Jernej na križarjenje in tako oddaja ne bi tekla po načrtih. Saj, če je na križarjenju, ne more biti v studiu. To je moja domneva. Zvezde plešejo, popravite me, če se motim."

In kaj na to pravi voditelj oddaje Peter Poles? "Zakaj bi Pop TV vrgel ven nekoga, ki je sicer zelo priljubljen? Mi se tega ne gremo. Tu gre za glasovanje. Mogoče so ljudje mislili, da je Tozon varen, češ saj bodo drugi glasovali zanj. Priznam, da je rezultat presenetil tudi vse nas," je po podelitvi viktorjev za Žurnal24 povedal zgovorni Poles in dodal: "Na primer, teden prej je imel Igor Štamulak neko gostovanje od srede do sobote, pa ga nismo prej vrgli ven. Mi do zadnje sekunde zbiramo glasove in res preštejemo vse."

Poles je prepričan, da si komercialna televizija kaj takšnega ne bi dovolila: "Prepričan sem, da Pop TV tega ne bi naredil, ker bi to pomenilo, da takšnih šovov ne bi bilo nikoli več."

Preberite še: Iryna Osypenko užaljena po Bizovičarjevi primerjavi

 
Komentarjev 4
  • Omega_v6 23:06 26.april 2017.

    Ja kaj ste pa mislili ti resničnostni šovi so zrežirani in to vsi!! Tu se tako dela kot paše POP-u!! Oni hočejo gledanost in denar od telefonskih klicev zato jim je popolnoma vseeno za tekmovalce v teh šovih!!

  • pje 19:28 26.april 2017.

    Poles to ti tam v vrtcu malim otrokom govori pa še ti te bodo najbrž čudno gledali.

  • Komisar 16:28 26.april 2017.

    Draga prodana duša Peter Poles. Na Pop TV ,se niti ena stvar ne dogodi zgolj naključno.Vse je že napisano predhodno napisanem scenariju. Zato NE LAŽI!