Poletni njoki, začinjeni z glasbo

Foto: Tibor Golob Sanja G Foto: Njoki Summer festival Manatea Foto: Njoki Summer festival Lady M Foto: Njoki Summer festival Kathy Cat Foto: Njoki Summer festival Elabanda Foto: Njoki Summer festival Dan D
Konec junija se boste v Ajdovščini lahko mastili s slastnimi poletnimi njoki, začinjenimi z glasbo. Letošnji Njoki Summer festival bo tokrat v posebni limitirani izdaji z velikim S namenom.
Oglej si celoten članek

Z namenom združiti glasbo in kulinariko so se organizatorji letošnjega Njoki Summer festivala odločili obuditi že znan koncept dogodka, ki se je nazadnje zgodil pred dvema letoma. Tokrat bo dvodnevni glasbeni dogodek povezan še z S akademYo, ki je namenjena pomoči mladim talentom.

Tako se bodo 29. in 30 junija na festivalskem odru zvrstili znani slovenski in nadobudni lokalni glasbeniki. Prvi dan bo obarvan z rockerskimi barvami, saj bo obiskovalce z zvokovjem zasula kultna slovenska rock skupina Dan D, pred katero bodo plesišče ogrevali Selfmade in ElaBanda. Drugi dan pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji elektronskih ritmov, ki jih bodo zaznamovale ženske izvajalke. Posebna gostja bo Sanja Grohar, poleg nje pa bodo za plesne vibracije skrbele tudi Manatea, Lady M in Kathy Cat.

Glavni povezovalci festivala pa bodo kajpak njoki. Na voljo bodo v nenavadnih in raznolikih omakah ter polivkah, skuhani in postreženi izpod spretnih rok varovancev S akademYe, ki se bodo učili pod taktirko kuharskih mojstrov iz Fundacije Fifteen Jamieja Oliverja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.