Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Poletni njoki, začinjeni z glasbo

Dan D
1/6
Njoki Summer festival
Konec junija se boste v Ajdovščini lahko mastili s slastnimi poletnimi njoki, začinjenimi z glasbo. Letošnji Njoki Summer festival bo tokrat v posebni limitirani izdaji z velikim S namenom.

Z namenom združiti glasbo in kulinariko so se organizatorji letošnjega Njoki Summer festivala odločili obuditi že znan koncept dogodka, ki se je nazadnje zgodil pred dvema letoma. Tokrat bo dvodnevni glasbeni dogodek povezan še z S akademYo, ki je namenjena pomoči mladim talentom.

Tako se bodo 29. in 30 junija na festivalskem odru zvrstili znani slovenski in nadobudni lokalni glasbeniki. Prvi dan bo obarvan z rockerskimi barvami, saj bo obiskovalce z zvokovjem zasula kultna slovenska rock skupina Dan D, pred katero bodo plesišče ogrevali Selfmade in ElaBanda. Drugi dan pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji elektronskih ritmov, ki jih bodo zaznamovale ženske izvajalke. Posebna gostja bo Sanja Grohar, poleg nje pa bodo za plesne vibracije skrbele tudi Manatea, Lady M in Kathy Cat.

Glavni povezovalci festivala pa bodo kajpak njoki. Na voljo bodo v nenavadnih in raznolikih omakah ter polivkah, skuhani in postreženi izpod spretnih rok varovancev S akademYe, ki se bodo učili pod taktirko kuharskih mojstrov iz Fundacije Fifteen Jamieja Oliverja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.