Policaj z Beverly Hillsa se vrača

Foto: Žurnal24
Če se je po skoraj 20 letih Indiana Jones uspešno vrnil na velika platna, zakaj se ne bi tudi Policaj z Beverly Hillsa? Tako razmišljajo producenti, ki želijo posneti četrti del priljubljenega filma.
Oglej si celoten članek

Paramount Pictures je dal zeleno luč četrtemu delu Policaja z Beverly Hillsa, v katerem bo, tako kot v prvih treh delih, igral Eddie Murphy. S to vlogo je zdaj 47-letni igralec pravzaprav začel svojo uspešno igralsko kariero.

Film naj bi režiral Brett Ratner, ki ima izkušnje s podobnim filmom Rush Hour, v katerem sta igrala Chris Tucker in Jackie Chan. Producent četrtega dela filma pa naj bi bil Lorenzo di Bonaventura, ki je bil tudi producent filma Transformers.

Film policaj z Beverly Hillsa naj bi začeli snemati predvidoma prihodnje leto, v kinematografe pa bi prišel leta 2010. Po poročanju nekaterih medijev, naj bi bil ravno Eddie Murphy tisti, ki je studiu predlagal oživitev filma, v katerem igra detroitskega policista Axela Foleya, ki pristane na Beverly Hillsu, kjer lovi nepridiprave.

Prvi film so posneli že leta 1984, nato pa še dve nadaljevanji (tretji del leta 1994). Skupno so trije deli, ki so jih vrteli v kinematografih po vsem svetu, prinesli več kot 735 milijonov dolarjev dobička. Odločitev o snemanju filma temelji tudi na uspehu nedavne oživitve Indiane Jonesa, ki je v prvih petih dneh samo v ZDA prinesel skoraj 152 milijonov dolarjev dobička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.