Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Policaj z Beverly Hillsa se vrača

Žurnal24 main
Če se je po skoraj 20 letih Indiana Jones uspešno vrnil na velika platna, zakaj se ne bi tudi Policaj z Beverly Hillsa? Tako razmišljajo producenti, ki želijo posneti četrti del priljubljenega filma.

Paramount Pictures je dal zeleno luč četrtemu delu Policaja z Beverly Hillsa, v katerem bo, tako kot v prvih treh delih, igral Eddie Murphy. S to vlogo je zdaj 47-letni igralec pravzaprav začel svojo uspešno igralsko kariero.

Film naj bi režiral Brett Ratner, ki ima izkušnje s podobnim filmom Rush Hour, v katerem sta igrala Chris Tucker in Jackie Chan. Producent četrtega dela filma pa naj bi bil Lorenzo di Bonaventura, ki je bil tudi producent filma Transformers.

Film policaj z Beverly Hillsa naj bi začeli snemati predvidoma prihodnje leto, v kinematografe pa bi prišel leta 2010. Po poročanju nekaterih medijev, naj bi bil ravno Eddie Murphy tisti, ki je studiu predlagal oživitev filma, v katerem igra detroitskega policista Axela Foleya, ki pristane na Beverly Hillsu, kjer lovi nepridiprave.

Prvi film so posneli že leta 1984, nato pa še dve nadaljevanji (tretji del leta 1994). Skupno so trije deli, ki so jih vrteli v kinematografih po vsem svetu, prinesli več kot 735 milijonov dolarjev dobička. Odločitev o snemanju filma temelji tudi na uspehu nedavne oživitve Indiane Jonesa, ki je v prvih petih dneh samo v ZDA prinesel skoraj 152 milijonov dolarjev dobička.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.