Policija pri svetovno znanem pevcu, iz hiše so se slišali kriki

Foto: Profimedia manson Foto: Profimedia manson Foto: Profimedia manson Foto: Profimedia manson Foto: Profimedia manson Foto: Profimedia manson
Prijatelj ga ni mogel priklicati, zato je poklical policijo.
Oglej si celoten članek

Šok rocker Marilyn Manson se brani obtožb več žensk, ki pravijo, da ji je zvezdnik psihično, fizično in spolno zlorabil. Med žrtvami je tudi igralka Evan Rachel Wood, ki je bila z glasbenikom štiri leta v zvezi.

Njegova založba je z njim takoj prekinila pogodbo. Manson obtožbe zavrača.

Oglasila se je nekdanja žena Dita Von Teese, ki je povedala, da z njim ni imela takšnih izkušenj in da sta se razšla zaradi nezvestobe in zlorabe drog. Odzvala se je tudi Rose McGowan, ki je bila z Mansonom prav tako nekaj časa v zvezi. Pohvalila je pogum žensk, ki so javno spregovorile o zlorabi. Povedala je tudi, da do nje ni bil nasilen, a poudarila, da to ne pomeni, da drugih žensk ni zlorabljal.

Včeraj pa je policija kar dvakrat v dveh urah pohitela k zvezdnikovi vili v Los Angelesu, da bi preverili njegovo zdravstveno stanje. Poklical jih je pevčev prijatelj, ki ga ni mogel priklicati. Manson policiji ni odprl vrat, po poročanju The Sun pa je očividec možem v modrem povedal, da so se iz hiše slišali kriki, "da nekdo nekoga ne spusti ven“.

Policija je posestvo zapustila, dve uri pozneje pa so se vrnili. Odšli so, ko jim je manager sporočil, da je z Mansonom vse v redu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.