Magazin > VIP
36008 ogledov

Policija pri svetovno znanem pevcu, iz hiše so se slišali kriki

manson
1/6
Profimedia
Prijatelj ga ni mogel priklicati, zato je poklical policijo.

Šok rocker Marilyn Manson se brani obtožb več žensk, ki pravijo, da ji je zvezdnik psihično, fizično in spolno zlorabil. Med žrtvami je tudi igralka Evan Rachel Wood, ki je bila z glasbenikom štiri leta v zvezi.

Njegova založba je z njim takoj prekinila pogodbo. Manson obtožbe zavrača.

Oglasila se je nekdanja žena Dita Von Teese, ki je povedala, da z njim ni imela takšnih izkušenj in da sta se razšla zaradi nezvestobe in zlorabe drog. Odzvala se je tudi Rose McGowan, ki je bila z Mansonom prav tako nekaj časa v zvezi. Pohvalila je pogum žensk, ki so javno spregovorile o zlorabi. Povedala je tudi, da do nje ni bil nasilen, a poudarila, da to ne pomeni, da drugih žensk ni zlorabljal.

Včeraj pa je policija kar dvakrat v dveh urah pohitela k zvezdnikovi vili v Los Angelesu, da bi preverili njegovo zdravstveno stanje. Poklical jih je pevčev prijatelj, ki ga ni mogel priklicati. Manson policiji ni odprl vrat, po poročanju The Sun pa je očividec možem v modrem povedal, da so se iz hiše slišali kriki, "da nekdo nekoga ne spusti ven“.

Policija je posestvo zapustila, dve uri pozneje pa so se vrnili. Odšli so, ko jim je manager sporočil, da je z Mansonom vse v redu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.