"Policista te ustavita, da bi se lahko rajcala"

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Marcel Štefančič jr. pravi, "da si v riti", če te ustavi mešani policijski par.
Oglej si celoten članek

Štefančič za portal slo-kronika.si ugotavlja, da so policisti najbolj zoprni, kadar nastopajo v paru – v mešanem, to je. "Zakaj? Iz preprostega razloga: vso tisto erotično napetost, ki je med njima in ki v dolgih nočeh ostaja nepokonzumirana, razrešujeta tako, da skušata pred tabo impresionirati drug drugega. Nastopata, se petelinita, izkazujeta moč in superiornost, igrata, se gledata in pecata, toda vse, kar počneta, počneta drug za drugega – to je njun mali interni teater. Ustavita te le zato, da bi se lahko osvajala in rajcala. Točno: pred vašimi očmi se dajeta dol! To, česar ne moreta storiti zares, počneta metaforično. In ti moraš potem ta njun metaforični fuk gledat – ker imata pištolo. To je njun koncept seksa v troje. Policijska akademija sreča Kamasutro," je med drugim izjavil za omenjeni portal.

Se strinjate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:51 26. Januar 2012.

    Popolnoma se strinjam. <br />Se mi je zgodilo, da sem enkrat šel pol čez cesto pri zeleni, drugo polovico čez …

  • 12:54 26. Januar 2012.

    kakšne bedarije govori... sem ga imel za bolj inteligentnega ...mogoče pa na ta način sprošča svojo užaljenost ali pa seksualno …

  • 12:43 26. Januar 2012.

    Hehe, dobra :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.