Magazin > VIP
112 ogledov

"Policista te ustavita, da bi se lahko rajcala"

Marcel Štefančič jr. mediaspeed
Marcel Štefančič jr. pravi, "da si v riti", če te ustavi mešani policijski par.

Štefančič za portal slo-kronika.si ugotavlja, da so policisti najbolj zoprni, kadar nastopajo v paru – v mešanem, to je. "Zakaj? Iz preprostega razloga: vso tisto erotično napetost, ki je med njima in ki v dolgih nočeh ostaja nepokonzumirana, razrešujeta tako, da skušata pred tabo impresionirati drug drugega. Nastopata, se petelinita, izkazujeta moč in superiornost, igrata, se gledata in pecata, toda vse, kar počneta, počneta drug za drugega – to je njun mali interni teater. Ustavita te le zato, da bi se lahko osvajala in rajcala. Točno: pred vašimi očmi se dajeta dol! To, česar ne moreta storiti zares, počneta metaforično. In ti moraš potem ta njun metaforični fuk gledat – ker imata pištolo. To je njun koncept seksa v troje. Policijska akademija sreča Kamasutro," je med drugim izjavil za omenjeni portal.

Se strinjate?

Komentarjev 4
  • Niko_K_ 13:51 26.januar 2012.

    Popolnoma se strinjam. Se mi je zgodilo, da sem enkrat šel pol čez cesto pri zeleni, drugo polovico čez pa pri rdeči in to ob pol enih zjutraj. Za mano se je pripeljal edini avto, ki je takrat bil ...prikaži več na cesti - voila.. Mešani policijski par. Prav videlo se je, kako se tipček policajček "izbaciva" pred mlado policajčico... Aja.. Kazni nisem plačal, ker je bila vmes "amnestija": Se pa tudi pritožit nisem mogel, ker je bila "pod" 25.000,00 SIT.

  • luna 12:54 26.januar 2012.

    kakšne bedarije govori... sem ga imel za bolj inteligentnega ...mogoče pa na ta način sprošča svojo užaljenost ali pa seksualno nepotešenost...

  • enola 12:43 26.januar 2012.

    Hehe, dobra :)