Položaji, ki jih moški sovražijo

Foto: Profimedia seks
Se strinjate?
Oglej si celoten članek

Čeprav med ljudmi obstaja prepričanje, da moški tako zelo ljubijo seks, da jim je vseeno, v kateri pozi seksajo, očitno temu ni tako. Kot piše portal B92, naj moški ne bi bili najbolj navdušeni nad spodnjimi pozami.

Seks v kadi

Premalo prostora in voda sta glavna razloga, zakaj se moški izogibajo seksu v kadi. Poleg tega je velika nevarnost, da vam spodrsne. S partnerico se ne moreta oprijeti tako, kot bi želela … Poleg tega pa voda ni dober lubrikant.

Seks v stoječem položaju

Čeprav v filmih deluje zelo strastno in spontano, je stoječa poza zelo zahtevna. Sploh za moške, ki morajo žensko držati v naročju. Čeprav se mogoče nekaterim na začetku zdi, da bodo 'delo' opravili za šalo, je z vsako minuto težje.

Žlička

Ženskam je poza žličke ena najbolj romantičnih, no moškim pač ne tako zelo. Čeprav je super, da sta si tako blizu, ga moti, da je ne vidi, da ima lase v ustih in da nenehno lovita ritem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.