Magazin > Odnosi in prosti čas
11203 ogledov

Položaji, ki jih moški sovražijo

seks Profimedias
Se strinjate?

Čeprav med ljudmi obstaja prepričanje, da moški tako zelo ljubijo seks, da jim je vseeno, v kateri pozi seksajo, očitno temu ni tako. Kot piše portal B92, naj moški ne bi bili najbolj navdušeni nad spodnjimi pozami.

Seks v kadi

Premalo prostora in voda sta glavna razloga, zakaj se moški izogibajo seksu v kadi. Poleg tega je velika nevarnost, da vam spodrsne. S partnerico se ne moreta oprijeti tako, kot bi želela … Poleg tega pa voda ni dober lubrikant.

Seks v stoječem položaju

Čeprav v filmih deluje zelo strastno in spontano, je stoječa poza zelo zahtevna. Sploh za moške, ki morajo žensko držati v naročju. Čeprav se mogoče nekaterim na začetku zdi, da bodo 'delo' opravili za šalo, je z vsako minuto težje.

Žlička

Ženskam je poza žličke ena najbolj romantičnih, no moškim pač ne tako zelo. Čeprav je super, da sta si tako blizu, ga moti, da je ne vidi, da ima lase v ustih in da nenehno lovita ritem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.