Pomoč v gospodinjstvu za boljši seks

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Moški, zavihajte rokave in se lotite gospodinjskih del. Ugotovitve različnih strokovnjakov namreč navajajo, da bodo ženske prej seksale, če bo njihov moški pomagal pri gospodinjskih opravilih.
Oglej si celoten članek

Nizozemski strokovnjaki so odkrili, da "naj bi bil ključ do ženskega vzburjenja globoka sproščenost in čim manj skrbi". Nedavna ameriška raziskava pa je prišla do ugotovitev, da so ženske bolj srečne, ko njihovi soprogi pomagajo pri gospodinjskih opravilih. Tako se le ne bojte poprijeti za kakšno delo v kuhinji, kar se vam bo zagotovo obrestovalo kasneje v spalnici. 

Vendar ne gre zgolj za delitev opravil ali "pomoč svoji ženi", pravi strokovnjakinja Debby Herbenick z Univerze v Indiani. "Gospodinjska opravila in starševstvo so skupne odgovornosti, za katere pa, kot ugotavljajo znanstveniki, navadno ženske porabijo več časa. Ko ima par bolj enakopraven odnos, ima navadno tudi bolj zadovoljujoče spolno življenje."

Vendar pisateljica Kristen Mark opozarja: "Eden od razlogov, da se ženske vzburijo ob teh dejanjih, je, ker izražajo, da je partnerju mar." Tako tega ne počnite zgolj zaradi seksa. Seks naj bo bonus ob koncu opravljenega dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.