Ponedeljek je najslabši dan za zmenek

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če iščete ljubezen, se ponedeljkovim zmenkom raje izognite. Še posebej če ne želite biti razočarani.
Oglej si celoten članek

Vsaj tako svetujejo ameriški raziskovalci, ki so uporabnike spletne strani Match.com spraševali, kateri dan v tednu je za zmenke najboljši in zakaj.

Ponedeljek je za najslabši dan proglašen zaradi tega, ker naj bi bilo takrat največ možnosti, da bo zmenek odpovedan ali dolgočasen, razlog pa naj bi se skrival v utrujenosti, podaljšanemu delavniku, slabem počutju ali celo boljšemu povabilu. Sodelujoči so priznali, da so bili njihovi ponedeljkovi zmenki odpovedani tudi zaradi tega, ker si je druga oseba raje zaželela rekreacije v fitnesu, pogost razlog naj bi bila tudi utrujenost od zabavanja med napornim koncem tedna, nekateri so kot razlog navedli pomanjkanje denarja – tudi to naj bi bila posledica veselega konca tedna.

Če je ponedeljek najslabši, pa je sobota najboljši dan za zmenke. Ta naj bi bila kar štirikrat bolj priljubljena kot katerikoli dan med tednom, za zmenkarije ob sobotah pa se odloča največ, 81 odstotkov sodelujočih. Pravijo, da je to dan v tednu, ko so najbolj sproščeni, poleg tega imajo ob sobotah največ časa za urejanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.