Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Ponedeljek je najslabši dan za zmenek

par Shutterstock
Če iščete ljubezen, se ponedeljkovim zmenkom raje izognite. Še posebej če ne želite biti razočarani.

Vsaj tako svetujejo ameriški raziskovalci, ki so uporabnike spletne strani Match.com spraševali, kateri dan v tednu je za zmenke najboljši in zakaj.

Ponedeljek je za najslabši dan proglašen zaradi tega, ker naj bi bilo takrat največ možnosti, da bo zmenek odpovedan ali dolgočasen, razlog pa naj bi se skrival v utrujenosti, podaljšanemu delavniku, slabem počutju ali celo boljšemu povabilu. Sodelujoči so priznali, da so bili njihovi ponedeljkovi zmenki odpovedani tudi zaradi tega, ker si je druga oseba raje zaželela rekreacije v fitnesu, pogost razlog naj bi bila tudi utrujenost od zabavanja med napornim koncem tedna, nekateri so kot razlog navedli pomanjkanje denarja – tudi to naj bi bila posledica veselega konca tedna.

Če je ponedeljek najslabši, pa je sobota najboljši dan za zmenke. Ta naj bi bila kar štirikrat bolj priljubljena kot katerikoli dan med tednom, za zmenkarije ob sobotah pa se odloča največ, 81 odstotkov sodelujočih. Pravijo, da je to dan v tednu, ko so najbolj sproščeni, poleg tega imajo ob sobotah največ časa za urejanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.