Ponujala vloge v zameno za seks

Foto: Flynet Kirstie Alley Foto: Flynet Kirstie Alley Foto: Flynet Kirstie Alley Foto: Flynet Kirstie Alley
Igralka Kirstie Alley naj bi mlajšim moškim v zameno za seks ponujala filmske vloge.
Oglej si celoten članek

Po poročanju ameriških medijev naj bi imela igralka Kirstie Alley precej čudne metode zapeljevanja. Potem ko se je že pred časom razvedelo, da pada na bistveno mlajše moške, so se zdaj razširile govorice, da jim v zameno za seks ponuja vloge v filmu ali televizijskih serijah. "Mladim moškim pošilja SMS-sporočila, v katerih jih vabi na večerje, ki jih seveda plača ona. V istem sporočilu tudi napiše, da jim lahko priskrbi vlogo v filmu," je razkril neimenovani vir in dodal, da bi Kirstie storila vse, da bi dobila njihovo pozornost.

To pa naj bi bila le ena od mnogih težav 60-letne igralke. Prijatelji namreč pravijo, da se je po tem, ko je izpadla iz šova Zvezde plešejo, spet začela rediti. "Nihče ni pričakoval, da se bo tudi po šovu držala strogega načina prehranjevanja, a hkrati nismo pričakovali, da bo tako navalila na vso hrano, ki ji pride pod roke," so dejali zaskrbljeni prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.