Magazin > VIP
31 ogledov

Ponujala vloge v zameno za seks

Kirstie Alley
1/4
Flynet
Igralka Kirstie Alley naj bi mlajšim moškim v zameno za seks ponujala filmske vloge.

Po poročanju ameriških medijev naj bi imela igralka Kirstie Alley precej čudne metode zapeljevanja. Potem ko se je že pred časom razvedelo, da pada na bistveno mlajše moške, so se zdaj razširile govorice, da jim v zameno za seks ponuja vloge v filmu ali televizijskih serijah. "Mladim moškim pošilja SMS-sporočila, v katerih jih vabi na večerje, ki jih seveda plača ona. V istem sporočilu tudi napiše, da jim lahko priskrbi vlogo v filmu," je razkril neimenovani vir in dodal, da bi Kirstie storila vse, da bi dobila njihovo pozornost.

To pa naj bi bila le ena od mnogih težav 60-letne igralke. Prijatelji namreč pravijo, da se je po tem, ko je izpadla iz šova Zvezde plešejo, spet začela rediti. "Nihče ni pričakoval, da se bo tudi po šovu držala strogega načina prehranjevanja, a hkrati nismo pričakovali, da bo tako navalila na vso hrano, ki ji pride pod roke," so dejali zaskrbljeni prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.