Pop pričeske na glavo

Foto: Žurnal24 Stevo je ideje za novo kolekcijo pričesk poiskal v pop slogu. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na frizerskem sejmu v Opatiji je Hair Team Stevo predstavil svojo novo modno kolekcijo pričesk. S pomočjo kreacij Erica Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka pa so pričeske spregovorile jasneje.
Oglej si celoten članek
Stevo se je na frizerskem sejmu v Opatiji predstavil s svojo kolekcijo pričesk, ki jo je osnoval v slogu pop obdobja, kjer kraljujejo tako dolgi kot kratki paži, asimetrija in drzne poteze striženja. Pri barvi las kot osnova prevladujejo predvsem naravni toni, ki pa jim pop pridih doda odločna in nepogrešljiva rdeča. Celotni zgodbi pa je piko na i dodalo drzno ličenje ter živahne barvne in predvsem nenavadne kombinacije Erica Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka.

Posebne čestitke gredo frizerjem ekipe Stevo, ki so se s svojim samozavestnim nastopom, pa čeprav v polomljeni hrvaščini, udeleženim predstavili nič drugače kot pravi profesionalci, s polno torbo idej za vsako glavo.

Drzno v pomlad
Pričakajmo torej pomlad z drzno pričesko, ki naj jo brzdajo naravni toni barv. Zgodbo dopolnimo s pop slogom, zasolimo svoj videz z barvno kombinacijo, ki se na prvo žogo zdi nemogoča, in vendar, dame, ne pozabimo na svojo ženstvenost, zato, hop …v petke.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.