Magazin > Lepota & telo
9 ogledov

Pop pričeske na glavo

Stevo je ideje za novo kolekcijo pričesk poiskal v pop slogu.
1/14
Žurnal24 main
Na frizerskem sejmu v Opatiji je Hair Team Stevo predstavil svojo novo modno kolekcijo pričesk. S pomočjo kreacij Erica Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka pa so pričeske spregovorile jasneje.
Stevo se je na frizerskem sejmu v Opatiji predstavil s svojo kolekcijo pričesk, ki jo je osnoval v slogu pop obdobja, kjer kraljujejo tako dolgi kot kratki paži, asimetrija in drzne poteze striženja. Pri barvi las kot osnova prevladujejo predvsem naravni toni, ki pa jim pop pridih doda odločna in nepogrešljiva rdeča. Celotni zgodbi pa je piko na i dodalo drzno ličenje ter živahne barvne in predvsem nenavadne kombinacije Erica Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka.

Posebne čestitke gredo frizerjem ekipe Stevo, ki so se s svojim samozavestnim nastopom, pa čeprav v polomljeni hrvaščini, udeleženim predstavili nič drugače kot pravi profesionalci, s polno torbo idej za vsako glavo.

Drzno v pomlad
Pričakajmo torej pomlad z drzno pričesko, ki naj jo brzdajo naravni toni barv. Zgodbo dopolnimo s pop slogom, zasolimo svoj videz z barvno kombinacijo, ki se na prvo žogo zdi nemogoča, in vendar, dame, ne pozabimo na svojo ženstvenost, zato, hop …v petke.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.