Magazin > VIP
34839 ogledov

Dolgo je skrivala: Neverjetno, kako velik je že trebušček znane Slovenke

indira ekić Instagram
V veselem pričakovanju.

Naša resničnostna zvezdnica, podjetnica in spletna vplivnica Indira Ekić je že pred odhodom na rajske počitnice namignila, da tja odhaja s prav posebnim namenom. Vsi so pomislili, da bo izlet na Bali poročno potovanje, saj je v preteklosti že povedala, da se želita poročiti na potovanju. Konec tedna pa je sporočila še lepšo novico, z zaročencem Maticem namreč pričakujeta naraščaj. "Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena. Jaooo to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica," je ob videu iz Balija, na katerem je pokazala nosečniški trebušček, razkrila Indy.

Med dopustovanjem na Baliju pa je s svojimi sledilci delila tudi nosečniški trebušček, ki je že zelo viden, zato se marsikdo sprašuje, kako je Indira veselo novico lahko tako dolgo skrivala? "Meni se zdi tako smešno, ko gledam v ta moj trebuh, ki je vsak dan večji," je zapisala ob nosečniški fotografiji, ki jo je delila na Instagramu. 

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram

Indiro je Slovenija spoznala leta 2017, ko je kilograme klestila v resničnostnem šovu The Biggest loser Slovenija, kjer je res izgubila precej kilogramov, a pridobila življenjsko nagrado, v šovu je namreč spoznala svojega Matica, ki je v oddaji sodeloval kot osebni trener. To pa ni edini šov, v katerem je par sodeloval, lansko leto sta se udeležila šova Super par in tudi zmagala. Nagrado sta vložila v razširitev svojega posla, Indira ima uspešno kozmetično podjetje, Matic pa se ukvarja z osebnim trenerstvom

Indire pa nosečnost ne odvrne od potovanj. Resničnostna zvezdnica, lastnica znamke Indy Beauty in lepotna vplivnica je bila aprila tudi v Istanbulu. Družbo sta ji delali mama in sestra Emina Ekić, ki je leta 2017 osvojila naziv Miss Universe Slovenije. Dekleta so v turški kulturi uživala, na žalost pa se je pripetilo tudi nekaj, kar je povzročilo slabo voljo, a na srečo le za kratek čas ... 

V neki gostilni so lepe Slovenke namreč ogoljufali. "O Turkih lahko rečemo, da radi 'suknejo', ko jih dobiš, da te 'suknejo', pa so pošteni. Včeraj so nam na večerji zaračunali 60 evrov preveč," je v smehu takrat povedala Indira in razkrila, da ni mogla verjeti, kaj se je zgodilo še isto noč: "Ko smo jim napisali (da so bile ogoljufane, op. avt.), je tip dejansko prišel v hotel ob pol enih zjutraj in nam vrnil denar." 

 

Komentarjev 7
  • metod7 21:06 23.maj 2024.

    Kaj ji bo te trebuh smešen, saj pa je ogromnega vajena že od nekdaj...

  • Koper 17:56 23.maj 2024.

    Dobrosrčna in zelo karizmatična oseba. Lepa nosečnica. Čestitke obema.

  • Ender3 15:28 23.maj 2024.

    Meni je bila ta Indira vedno top, še posebno, ko je močno shujšala. Bejba ima nek poseben šarm v sebi..

Sorodne novice