Magazin > VIP
3547 ogledov

Video: Indira Ekić razkrila eno najlepših novic v življenju!

indira ekić Instagram
Namignila tudi, da sta si tega dolgo želela.

Naša resničnostna zvezdnica, podjetnica in spletna vplivnica Indira Ekić je že pred odhodom na rajske počitnice namignila, da tja odhaja s prav posebnim namenom. Vsi so pomislili, da bo izlet na Bali poročno potovanje, saj je v preteklosti že povedala, da se želita poročiti na potovanju.

Danes zjutraj pa je sporočila še lepšo novico, z zaročencem Maticem namreč pričakujeta naraščaj. "Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena. Jaooo to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica," je ob videu iz Balija, na katerem je pokazala nosečniški trebušček, razkrila Indy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Indiro je Slovenija spoznala leta 2017, ko je kilograme klestila v resničnostnem šovu The Biggest loser Slovenija, kjer je res izgubila precej kilogramov, a pridobila življenjsko nagrado, v šovu je namreč spoznala svojega Matica, ki je v oddaji sodeloval kot osebni trener. To pa ni edini šov, v katerem je par sodeloval, lansko leto sta se udeležila šova Super par in tudi zmagala. Nagrado sta vložila v razširitev svojega posla, Indira ima uspešno kozmetično podjetje, Matic pa se ukvarja z osebnim trenerstvom, zaradi česar je bil v šovu Super par tudi pod kritiko. 

Bolj kot tekme so bile v ospredju spletke in prepiri. Takrat je močno odmeval pogovor med Indiro in sotekmovalko Natašo, slednja ji je očitala, da se v njenih kilogramih nabira strah.  Ob tem pa so nekateri nesramno pripomnili, češ da je "kovačeva kobila bosa", zato je Indira takrat tudi na Instagramu stopila v bran svojemu zaročencu. Kasneje pa se je za Žurnal24 oglasil tudi Matic in s svojimi besedami potrdil, da je partner, kakršnega si zasluži vsako dekle. To je povedal na očitke: "V prvi vrsti sem njen zaročenec in jo od prvega dneva obožujem točno takšno, kot je. Z velikim veseljem do življenja in z iskricami v očeh, njene obline so pika na i njeni ženstvenosti in samozavesti. To, da sem osebni trener, je zanjo bonus, ki ga izkoristi, ko ima željo, čas in voljo, da trenira. Včasih več, včasih manj, le, da se dobro počuti v svoji koži. Če bi imela kakršne koli želje, bi ji z veseljem pomagal do ciljev. Samo da je srečna. To mi največ pomeni. Indiro občudujem, kako uspešno krmari čez poslovni svet in kako zna sama prepoznati potrebo po treniranju. Njen cilj je, da trenira za dobro počutje, da lažje funkcionira v stresnem vsakdanjiku in ne, da zadovolji okolico glede njene postave. Ponosen sem nanjo," je o tem, da bi kot dober trener pod okrilje morali vzeti tudi svoje dekle, lansko leto povedal Matic. 

Indire pa nosečnost ne odvrne od potovanj. Resničnostna zvezdnica, lastnica znamke Indy Beauty in lepotna vplivnica je bila aprila tudi v Istanbulu. Družbo sta ji delali mama in sestra Emina Ekić, ki je leta 2017 osvojila naziv Miss Universe Slovenije. Dekleta so v turški kulturi uživala, na žalost pa se je pripetilo tudi nekaj, kar je povzročilo slabo voljo, a na srečo le za kratek čas ...  V neki gostilni so lepe Slovenke namreč ogoljufali. "O Turkih lahko rečemo, da radi 'suknejo', ko jih dobiš, da te 'suknejo', pa so pošteni. Včeraj so nam na večerji zaračunali 60 evrov preveč," je v smehu takrat povedala Indira in razkrila, da ni mogla verjeti, kaj se je zgodilo še isto noč. "Ko smo jim napisali (da so bile ogoljufane, op. avt.), je tip dejansko prišel v hotel ob pol enih zjutraj in nam vrnil denar." 


 

 


 

Komentarjev 4
  • Ender3 14:51 19.maj 2024.

    Indira se je v življenju dobro znašla..Privoščim ji...

  • Pierre 13:13 19.maj 2024.

    ''Jaooo little one'' - prosim za prevod v slovenščino!!! Itak BMK...

  • Kojak 12:54 19.maj 2024.

    Kdo je to?

Sorodne novice