Magazin > VIP
7001 ogledov

Podoba princese Kate razburja: "Kdaj je postala Azijka?"

kate middleton Profimedia
Umetnica s tem portretom ni požela aplavza.

Pred nedavnim je kralj Karel svetu pokazal svoj novi portret, na katerem se monarh "kopa v rdeči barvi". Mojstrovina je uporabnike spleta spomnila na enega največjih škandalov kraljeve družine - Tampon Gate, ki se nanaša na intimen pogovor med Karlom in Camillo. Kot je bilo razkrito v originalnem prepisu, je Charles Camilli rekel, da si želi živeti v njenih "hlačah". Odvrnila mu je, da bi se princ lahko reinkarniral kot "par spodnjic", na kar se je pošalil, da bi raje končal kot tampon.

Sedaj pa veliko prahu dviguje portret princese Kate, ki ga je na naslovnici julijske izdaje objavila revija Tatler. Gre za delo slikarke Hannah Uzor, ki ima britanske in zambijske korenine. "Za to je bila rojena. Obnaša se dostojanstveno, elegantno in graciozno," je povedala umetnica.

Njeno delo pa ni poželo aplavza. Mnogi zmajujejo z glavo in so nad portretom ogorčeni. "Kdaj je postala Azijka?", "Ta portret je grozen, obstaja toliko izjemnih umetnikov, zagotovo bi lahko našli boljšega", "Portreti postajajo vedno bolj čudni. Ta je precej amaterski, ne spominja na Kate. Glede na to, kaj prestaja, mislim, da jo bo to dobro nasmejalo", "Se šalite?" je le nekaj negativnih komentarjev, ki so leteli na sliko.

Kate je verjetno vseeno, kaj bo objavila revija. Bodoča kraljica ima trenutno veliko bolj resne težave, saj se bori z rakom. Da je zbolela za to boleznijo, je v čustvenem videu razkrila marca. Za kakšno vrsto raka gre, ni znano, so pa z dvora sporočili, da so ga odkrili med operacijo trebuha. Govori se, da je poseg izvedla ekipa zdravnikov iz Italije, ki je pred leti bdela tudi nad papeževim zdravjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.