Magazin > VIP
5523 ogledov

Portret kralja Karla obudil njegov najbolj neroden škandal!

Kralj Karel Profimedia
Kot bi si želeli spomniti na ta škandal ...

Novi portret kralja Karla je na spletu postal pravi hit, a razlog kralju zagotovo ne bo všeč. Kraljeva družina je v zadnjem letu preživela marsikaj. Najprej sta družino zapustila princ Harry in Meghan Markle, nadaljevalo se je z afero princa Andrewa, Harryjevo biografijo in smrtjo kraljice. Potem ko je leta 2022 kraljica Elizabeta II. umrla, je takrat princ Charles leta 2023 zasedel prestol, tik preden je februarja letos razkril, da je zbolel za rakom. Sedaj pa je kraljeva družina končno razkrila uradni portret kralja Karla, ki ga je naredil umetnik Jonathan Yeo. Na portretu se kralj dobesedno kopa v rdečih odtenkih. Nekateri so to sprejeli z odobravanjem, češ da se ni odločil za klasičen portret, a ker splet ne pozabi, je ponovno na dan privrela afera Tampon Gate, ki očitno ne bo nikoli šla v pozabo, za kar je zaslužna tudi Netflixova serija Krona.

Škandal Tampongate, ki so ga poimenovali tudi Camillagate, se nanaša na zasebni telefonski pogovor med takrat princem Charlesom in Camillo, ki je potekal, ko sta bila oba še poročena. Pogovor, ki se je zgodil decembra 1989, je bil na skrivaj posnet in pozneje pricurljal v tisk. Zaradi eksplicitne narave pogovora Charlesa in Camille je posnetek povzročil izjemno veliko drame za kraljevo družino. Kot je razkrito v originalnem prepisu, je Charles Camilli rekel, da si želi živeti v njenih "hlačah", da bi bil lahko vedno blizu nje. Odvrnila je, da bi se princ lahko reinkarniral kot "par spodnjic", na kar se je pošalil, da bo, namesto tega končal kot tampon. Ni treba posebej poudarjati, da je bil svet šokiran, ko je izvedel za Charlesove nočne telefonske klepete s takratnim dekletom. Novi portret je zaradi odtenkov rdeče, v katerih se "kopa" podoba kralja škandal obudil in preplavil splet. 

Komentarjev 2
  • Ender3 13:01 16.maj 2024.

    Uuuuuh ta pa je Kralj !

  • Antivaxer 12:39 16.maj 2024.

    Razodetje 13: 15-17 »In podeljeno mu je bilo, da da dih podobi divje zveri, tako da podoba divje zveri lahko govori in govori povzroči, da se ubijejo vsi, ki se nikakor ne bi oboževali podobi divje zveri. In prisili vse ...prikaži več osebe, majhne in velike, bogate in revne ter svobodne in sužnje, da jim dajo oznako v desnici ali na čelu in da nihče ne bo mogel za nakup ali prodajo, razen osebe z oznako, imenom divje zveri ali številko njenega imena. " 

Sorodne novice