Magazin > VIP
43584 ogledov

V to je kralj Karel prisilil princeso Kate

kraljeva družina, kralj karel, kate middleton Profimedia
William je očetov ukaz ignoriral.

Princesa Kate, žena prestolonaslednika princa Williama, je v sporu z zakoncema Sussex prevzela vlogo mediatorke ... Menda proti svoji volji. Konec leta 2023 naj bi jo kralj prisilil v telefonski pogovor s svojo odtujeno svakinjo Meghan. Gre za pomemben korak na poti do sprave, saj je med ženskama, od takrat, ko sta Meghan in Harry kraljevo družino obtožila rasizma, vladala tišina.

Karel naj bi se za ta korak odločil zaradi knjige Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival (Končnica: znotraj kraljeve družine in boj monarhije za preživetje). V nizozemski izdaji knjige se je menda pomotoma znašla trditev, da sta Kate in kralj, preden se je rodil Meghanin in Harryjev sin Archie, ugibala o njegovi barvi kože. Na njegovo prigovarjanje se je Kate "obrnila na Meghan, da bi pojasnila stvari". Zanimivo pa je, da je William očetov "ukaz" ignoriral in ni hotel prevzeti te vloge. 

"Karel je Kate prisilil v vlogo mirovnice, potem ko jo je William zavrnil," je povedal vir In Touch Weekly. Kako je potekal pogovor, žal ni znano. Ali bo knjiga na koncu zbližala sprti strani, bo pokazal čas.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • linlina 21:36 06.marec 2024.

    Pametni člankov, ki jih ne zanimajo preskočijo, neumni pa... so pač tako neumni, da niti ne vejo, da to lahko storijo.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:41 06.marec 2024.

    Vsi, ki se bunite, ste pa zadevo vendarle vsaj "prelistali", če ne že natančno prebrali. DvoličnežI!!!!

  • vseimam 13:40 06.marec 2024.

    Slovence popolnoma nič ne zanimajo osebe britanskega dvora. Prenehajte že s tem..............