Magazin > VIP
14475 ogledov

Kate v bolnišnici, kralj pred operacijo: To sta zdaj naredila Harry in Meghan

meghan markle, prince harry Profimedia
Sta novice o zdravstvenih težavah na dvoru ignorirala?

Kot smo poročali pretekli teden, je morala valižanska princesa Kate na abdominalno operacijo. Kakšne težave je imela bodoča kraljica, niso razkrili, v palači so zgolj zanikali, da bi šlo za rakavo obolenje. Kate bo v bolnišnici ostala še vsaj deset dni, na delo pa se bo vrnila šele po veliki noči. Kako resno je stanje, je pokazal princ William, ki je, da bi bil ob ženi, odpovedal vse termine, ki bi jih moral opraviti do velike noči. 

Ta teden pa bo moral zaradi povečane prostate na poseg tudi kralj. 

Novice o zdravstvenih težavah so dosegle tudi Meghan in Harryja, ki se sicer že lep čas ne zanimata več za dogajanje na dvoru. Razkol med družinskimi člani - še zlasti med bratoma - je namreč ogromen. Kako ogromen, kaže tudi informacija, da sta zakonca Sussex za zdravstvene težave izvedla iz medijev, četudi naj bi se zaposleni na dvoru trudili vse ožje družinske člane obvestiti pred javno razglasitvijo ...

Kljub temu sta se pobegla modrokrvneža na slabe novice odzvala. "Harry in Meghan sta kralju in valižanski princesi ponudila podporo. Vojvoda in vojvodinja sta na različne načine stopila v stik z obema stranema, da bi izrazila svojo zaskrbljenost in poslala najboljše želje," je vir povedal časniku Mirror. 

 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:16 23.januar 2024.

    Kdaj bo ta avtor spoznal, da slovenceljnov to bolj malo zanima..

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:33 23.januar 2024.

    Ko se plava kri osmradi,je treba najti rešitev