Magazin > VIP
15626 ogledov

Zgodba okoli Harryjevega zadnjega obiska Anglije vse bolj žalostna

princ Harry Profimedia
Z očetom se niti ni želel srečati ...

Pretekli teden se je veliko govorilo o Harryjevem obisku Velike Britanije. Domov je pripotoval ob 10. obletnici svojega srčnega projekta Invictus Games, športnih iger za vojne veterane. Mediji so poročali, da je Harry vabila na slovesnost poslal tudi družinskim članom, a se dogodka nihče ni udeležil, ker je ob istem času pred Buckinghamsko palačo potekala vrtna zabava. Še več, oče in sin se sploh nista videla, čeprav je Harryjev obisk trajal tri dni. Pobegli princ se je mnogim zasmilil, saj so verjeli, da se je želel srečati z očetom, pa tudi bratom in bolno svakinjo.

Kraljevi urnik je bil po besedah prinčevega tiskovnega predstavnika preveč natrpan, zato si kralj za sina ni mogel odtrgati niti minutke. Se je pa Karel 9. maja srečal z Davidom Beckhamom, s katerim sta razpravljala o dobrodelnosti. Da je kralj sina ignoriral, je nanj vrglo slabo luč. Verjetno se je zato sedaj oglasil Karlov prijatelj in povedal, da Harry kralja sploh ni prosil za srečanje, niti mu ni poslal vabila. "Žalostno. Sicer drži, da je kralj previden, ko je govora o srečanju s Harryjem, in sicer zaradi medijske pozornosti, ki spremlja takšne obiske. Je pa pristal na snidenje s sinom," je povedal in dodal, da ne verjame Harryjevemu tiskovnemu predstavniku. "Recimo, da se spomini na dogodek razlikujejo ..."

Harryjevi prijatelji pa so za britanske medije še enkrat poudarili, da je bilo dolgo znano, kdaj se bo Harry vrnil domov, in da je bil princ zelo razočaran, ker si oče zanj ni vzel časa, čeprav ga je prosil za srečanje.

 

 

 

Komentarjev 17
  • pravičnik77 16:06 13.maj 2024.

    če bi mediji ljudi pustili pri miru bi tem ljudem to lahko samo koristilo, tako pa se mediji naslajats ob ndsreči vsakogar, pri tem pa se zgovarjate na neko kao pravico do obveščanja.

  • atamama 16:03 13.maj 2024.

    Kako že pravijo najugu....onbi se je*ao ali da mu ne uđe.... Me pa ne čudi to kar se dogaja. V zgodovini je že veliko žensk zje*alo modrokrvneže, da so bili ob prestol ali nasledstvo. Članek pa mi daje asociacijo na ...prikaži več kolumno V.Godina na poteze in medijsko predtavljanje našega PV in gospe z dolgim obrazom. Tudi tu se vidi....slep in gluh kot gorski petelin....

  • Ender3 11:42 13.maj 2024.

    Harry mi vedno deluje kot, da ima drugega očeta..Ima še kdo take nesramne misli in občutke ?