Magazin > VIP
16083 ogledov

Ta informacija kaže, da je kraljeva bolezen veliko bolj nevarna, kot smo mislili

Kralj Karel Profimedia
Kralj Karel naj bi začel delati na nasledstvenem načrtu, kar je sprožilo strah, da je njegova diagnoza "bolj nevarna, kot smo mislili".

V začetku tega meseca je kralj Karel razkril, da so mu diagnosticirali raka, potem ko so ga sprejeli v bolnišnico zaradi posebne težave v zvezi s povečano prostato. Vrsta raka ni bila razkrita javnosti, vendar naj bi ga odkrili zgodaj in kralj je od takrat na rednem zdravljenju.

Kljub temu naj bi to vprašanje spodbudilo kralja, da je začel formalizirati svoje načrte o nasledstvu prej, kot je bilo načrtovano, in zagotovil, da je v središču njih princ William, kar je sprožilo govorice, da bi lahko bila njegova bolezen resnejša, kot smo mislili. Tom Quinn, kraljevi strokovnjak in avtor, je za Mirror povedal: "Karel se prav tako zaveda, da je William kot bodoči kralj v središču nasledstvenega načrta, ki poteka prav zdaj, kar morda nakazuje, da je Charlesov rak nevarnejši, kot smo mislili. Načrtovanje nasledstva je zelo tajno in Harryju nihče ne zaupa, da bi sodeloval pri tem. Iz preprostega razloga, da ne bi, če bi se počutil kakorkoli zaničevanega ali mu ne bi bilo dano tisto, kar meni, da si zasluži, stekel naravnost k medijem."

Avtobiografija princa Harryja, Rezerva, je povzročila velika trenja v kraljevem gospodinjstvu, potem ko je vojvoda susseški podal vrsto bombastičnih trditev o svojih družinskih članih in udaril po očetu in bratu. Pripombe Quinna pa prihajajo po tem, ko je Harry pred kratkim izjavil, da se je pripravljen "začasno" vrniti v kraljevo družino, da bi pomagal očetu med zdravljenjem. Vojvoda susseški je tudi potrdil, da načrtuje nekaj potovanj v Veliko Britanijo, potem ko je v začetku tega meseca na hitro obiskal svojega očeta. Sprava za princa Harryja je mogoča, vendar se bo verjetno zgodila le, če ga bo oče osebno prosil za to.

Kraljevi vir je za Page Six povedal, da bi Harry "poskušal" pomagati svojemu očetu, če bi ga za to prosili, in rekel: "Težko verjamem, da bi Harry rekel ne, če bi njegov oče prosil za pomoč, mislim, da bi poskusil." Po trenutnih načrtih za nasledstvo je Harry peti v vrsti za prestol. Naslednji je na vrsti princ William, sledijo pa mu njegovi otroci princ George, princesa Charlotte in princ Louis.

Komentarjev 1
  • Ender3 15:57 26.februar 2024.

    Avtor ali nas bi moralo to zanimati in skrbeti.?.Koga briga britanski dvor in njihov plemiški napuh..Saj jih hranijo britanski davkoplačevalci..

Sorodne novice