Magazin > VIP
5226 ogledov

Bolni kralj: Prva Harryjeva fotografija po težki diagnozi, videti je zaskrbljen

princ harry Profimedia
Sin se je vrnil domov.

Ko udari slaba novica, družina pozabi na zamere. Tako je tudi na britanskem dvoru. Svet je ta teden izvedel, da ima kralj Karel raka. Bolezen so odkrili med operacijo, ki jo je monarh prestal zaradi težav s prostato. Dvor je sporočil le, da so bolezen odkrili v zgodnjem stadiju in da ne gre za raka na prostati.

A stanje je očitno dovolj alarmantno, da je k očetu takoj pripotoval princ Harry, ki je z njim in bratom že lep čas v slabih odnosih. Z ženo Meghan sta namreč brez dlake na jeziku pokritizirala odnose v kraljevi palači.

Princa so paparaci pričakali že na letališču, nato pa so ga ujeli še v avtu na poti na posestvo Clarence House v kraju Westminster. Videti je bil močno zaskrbljen. 

Kot smo poročali, je Karel sinova o bolezni obvestil sam. Harry se je takoj odločil, da ga obišče. Tokrat je v domovino pripotoval brez družine. Srečanje z očetom naj bi trajalo le 45 minut, nato so kralja s helikopterjem odpeljali na posestvo Sandringham. Harry naj bi spal v hotelu, z bratom se še ni sestal, poročajo mediji.

Očeta bo brez soproge verjetno obiskal tudi William. Kate je po posegu, ki ga je imela pred več kot 14 dnevi, namreč še vedno zelo šibka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.