Magazin > VIP
42908 ogledov

Princ William "trpi", ker se Kate po operaciji ne počuti dobro

Kate Middleton Profimedia
Ženino zdravstveno stanje ga skrbi.

Princesa Kate je morala po abdominalnem posegu v bolnišnici ostati kar dva tedna. Pretekli teden so jo izpustili domov in Kate sedaj uživa in okreva ob svojih najbližjih. Na delo se bo vrnila po velikonočnih praznikih, tako kot tudi William, ki je zaradi ženinega zdravstvenega stanja odpovedal vse termine.

Kot je razkril vir, so Kate njeni trije otroci po prihodu domov srčno pozdravili in tudi obdarovali. Louis, George in Charlotte so mamico zelo pogrešali, saj je v bolnišnici niso smeli obiskati. 

Zakaj je morala Kate pod nož, dvor ni razkril. Kate si je namreč želela, da informacije o njenem zdravstvenem stanju ne pridejo v javnost, se pa po Otoku širijo te govorice o razlogu za poseg. Stanje pa je bilo očitno zelo resno. Kate sedaj večino časa preživi v postelji, kar ne obremenjuje le nje, ampak menda tudi Williama, ki ga je celotna situacija zelo utrudila. "Trpi, ker je njegova žena tako šibka in bolna," pravi vir, ki tudi trdi, da princ za skoraj vse poskrbi sam, čeprav ima družina služinčad. 

Na "bolniški" pa nista le Kate in William, ampak tudi kralj, ki je prestal operacijo na prostati. Karel naj bi do konca meseca okreval na podeželju, nato pa se vrnil na delo.

Komentarjev 5
  • Avatar Suli
    Suli 17:10 05.februar 2024.

    Trpi portal zurnal24.si, ker ne premore bolj pametne vsebine 🤔

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:12 05.februar 2024.

    Verjetno bolj kot princ William "trpi" njegov proračun za escort!?

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:27 05.februar 2024.

    Ne gre brez teh dveh?