Magazin > VIP
61755 ogledov

Princesa Kate: Je res morala pod nož res zaradi tega?

kate middleton Profimedia
Kate je že doma.

Dvor je 17. januarja sporočil, da je morala princesa Kate na abdominalni kirurški poseg, zaradi katerega je v bolnišnici ostala več dni, svoje delovne naloge pa bo lahko začela opravljati šele po velikonočnih praznikih. 

Kate je že doma, so včeraj sporočili z dvora. Poseg so opravili v zasebni kliniki The London Clinic, ki po lastnih informacijah sodeluje z "mednarodno priznanimi specialisti", ki so "specializirani za zdravljenje kompleksnih bolezni, kot so rak, zdravje žensk, urologija in ortopedija (kosti in sklepi)." Bolnišnica polni naslovnice zlasti s svojo robotsko kirurgijo in revolucionarno terapijo proti raku, poročajo mediji.  

Klinka svojim pacientom ponuja ekskluzivno vsestransko oskrbo, začenši z udobnimi enoposteljnimi sobami in izjemno dobro kulinariko. Jedi so vedno sveže, v kopalnici pa se najdejo izdelki prestižnih blagovnih znamk. 

V tem času je bil William njena največja opora. Prestolonaslednik je ženo obiskoval vsak dan, včasih se pri njej oglasi celo dvakrat v enem dnevu. Kate pa v vsem tem času ni videla svojih otrok. Pravila bolnišnice so namreč zelo stroga in otrokom ter dojenčkom prepovedujejo vstop. S to prepovedjo želijo verjetno zmanjšati nevarnost okužb, ki bi lahko bile za nekatere bolnike usodne. 

Razloga za operacijo dvor ni razkril, povedali so le, da ne gre za rakavo obolenje. Voditelj Piers Morgan se je o možnih vzrokih pogovarjal z zdravnikom, ki predvideva, da je princesa prestala histerektomijo, kirurški poseg, ki vključuje odstranitev maternice in materničnega vratu. "V petih letih je trikrat rodila. To je veliko," je povedal dr. Siegel. Po Otoku sicer krožijo tudi govorice o Katini zunajmaternični nosečnosti.

 

 

 

 

Komentarjev 3
  • Ender3 13:23 30.januar 2024.

    Za javnost ostaja misterij. Histerektomija zaradi npr. miomatoze je maloverjetna. Izven maternična nosečnost četudi je, akutna in krvaveča predstavlja rutinski poseg. Kaj drugega pa lahko ostane Kate po treh zaporednih nosečnostih in hudi /patološki/asteniji..

  • alojz73 09:36 30.januar 2024.

    Boga zdaj bo morala pa spet kuhati,pomivati posodo in prati perilo svojih otrok.