Magazin
9265 ogledov

Sveža novica glede okrevanja princese Kate

kate middleton Profimedia
Uradno sporočilo britanskega dvora.

Britanska princesa Kate, ki je 16. januarja prestala abdominalno operacijo, je zapustila zasebno bolnišnico London Clinic in se vrnila na svoj dom v Windsorju, kjer bo nadaljevala okrevanje, je danes sporočila Kensingtonska palača. 42-letna princesa se bo k opravljanju uradnih dolžnosti sicer vrnila šele po veliki noči.

"Valižanska princesa se je vrnila domov v Windsor, kjer bo nadaljevala okrevanje po operaciji," je sporočil tiskovni predstavnik Kensingtonske palače. Kot je dejal, okrevanje soproge britanskega prestolonaslednika Williama dobro napreduje, poročajo tuje tiskovne agencije.

"Princ in princesa se želita zahvaliti celotni ekipi bolnišnice, zlasti predanemu negovalnemu osebju, za oskrbo, ki so jo nudili," je še dejal tiskovni predstavnik in dodal, da se kraljevi par zahvaljuje tudi za vse dobre želje, ki jih je princesa prejela med 13-dnevno hospitalizacijo.

Vzroki za njeno operacijo niso znani. V Kensingtonski palači so potrdili le, da ne gre za rakavo obolenje in da je bil poseg načrtovan vnaprej. Da bi soprogi stal ob strani, obenem pa skrbel za njune tri otroke, je svoje v kratkem predvidene javne obveznosti preložil tudi William.

V isti zasebni bolnišnici so minuli petek zaradi benignega povečanja prostate operirali tudi kralje Karla III. Njegova soproga, kraljica Camilla, je v soboto za britanske medije povedala, da se 75-letni kralj po operaciji počuti dobro.

kate middleton Skopa izjava Magazin Princesa Kate v bolnišnici, ne kaže dobro!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 20:12 29.januar 2024.

    A o tem mora poročat STA..Kaj vse plačujemo davkoplačevalci da nam polnijo strani MSM..