Magazin > VIP
70680 ogledov

Fotke, ki obračajo želodec: V takih zanikrnih razmerah živi straža kralja Karla

pogreb kraljica Elizabeta II. kralj Karel III. princesa Anne princ Andrew princ Edward princ William princ Harry Peter Phillips Profimedia
Vojaki pravijo, da na grozljive razmere opozarjajo že leta, nadrejeni pa se jim posmehujejo.

Daily Mail je razkril fotografije prostorov ene najprestižnejših vojašnic, ki se nahaja le 300 metrov od Buckinghamske palače. 
To so vznemirljive slike, ki razkrivajo bedne razmere, ki jih morajo kraljevi stražarji prenašati v eni najprestižnejših britanskih vojašnic. Nazorne fotografije kupov odpadkov, zamašenih, umazanih stranišč in naprav, ki puščajo, so bile posnete v ikonični vojašnici Wellington, ki je dom kraljeve garde. Vojake, ki že od leta 1660 varujejo kralje in kraljice ter kraljeve palače, so zaščitni znak britanske kraljeve, pred Buckinghamsko palačo pa jih fotografira milijone turistov.

A blišč kraljeve družine je pokazal svoj pravi obraz, kako ravnajo s svojo stražo, je anonimno razkril eden izmed vojakov. Povedal je, da z vojaki, ki opravljajo pomembno delo, ravnajo nedopustno in da še zaporniki živijo v boljših razmerah. "Vojašnica je od zunaj videti krasna, a turisti ne bi verjeli, kako katastrofalne so naše bivanjske razmere. Tako živimo že vrsto let in nič se ne spremeni. Britanska javnost mora izvedeti, kako v tej državi ravnajo z vojaki," je med drugim povedal in dodal, da so pritožbe nadrejenim vedno priletele na gluha ušesa. 

Komentarjev 25
  • dare326 17:18 09.april 2023.

    Čeprav so izumili wc školjko na splakovanje so od vedno prašiči. Higiena jim je deveta vas, nekoč sem bil pri družini, ki je imela tako umazano banjo, da je bil črn rob naokoli. Ko je Adria še letela so pravile ...prikaži več stevke, da morajo po Angležih obvezno prezračiti avion, ker jedo krvavo meso in imajo zato specifičen vonj.

  • Avatar Zala
    Zala 18:09 05.april 2023.

    Fantje očitno še nikoli niso slišli za omelo, vedro, vodo, ... počisti za seboj.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 17:23 05.april 2023.

    Prasci vojaki, ne pa razmere! Spucajo nej pa bo vse OK!

Sorodne novice